Офіційна сторінка "Командування Медичних сил Збройних Сил України" опублікувало зведення з приводу епідеміологічний обстановки у військах.

Представники відомства заявили, що в Збройних силах тривають планові заходи для запобігання інфікування військовослужбовців гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Як повідомляє командування медичних сил, станом на 9 грудня, в усі зафіксовано 3120 випадків зараження коронавірусом. За час епідемії видужало 8309 військовослужбовців. Також 527 військовослужбовців відправлені на ізоляцію або самоізоляцію. Протягом найближчих днів закочиться ізоляція у 96 військовослужбовців.
За час епіденії зафіксовано 30 смертельних випадків, з яких 1 смертельний випадок – 9 грудня. Помер співробітник Збройних сил, який проходив лікування в госпіталі Вінниці, померлий мав супутні хронічні захворювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому всупереч карантину вихідного дня продовжили працювати ринки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, "Епіцентр" продовжує свою " гру " проти постанови Кабміну.

Також Знай.ua писав, що українці змусили президента відреагувати на петицію проти карантину вихідного дня.