У московському метро в умовах коронавірусного карантину розгорівся страшний скандал, пов'язаний з карантинними обмеженнями.

Так, у вагон метро зайшла жінка без маски і почала грубіянити іншим пасажирам, які ввічливо робили їй зауваження.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що інцидент в московському метро стався в середу, 9 грудня. Пізніше в мережі було опубліковано відео, на якому пасажирка без маски кричала матом і погрожувала жінці, яка сидить поруч.

Цікаво, що інші пасажири також не стали мовчати і спробували заспокоїти буйну порушницю карантину. Однак, вмовляння і зауваження ніяк не діяли на неї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Без носа залишишся! Я тобі серйозно кажу, ще одне слово і ти вилетиш, незважаючи на мою хвору ногу. Я тебе так у*бу, що ти без зубів залишишся! Я сказала рота закрила! Хлопчики, якщо вона зараз не заткнеться, я зараз їй вріжу! Я вже сиджу і стримуюся" - висловилася жінка в чорному пальто.

При цьому пасажирка, в бік якої сипалися погрози, продовжувала просити її надіти маску, щоб не наражати на небезпеку інших людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше в одному з київських ТРЦ виник конфлікт між хлопцем без маски і охоронцями закладу. В результаті порушника забрала поліція.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хмельницьку чоловік з дружиною зайшли в тролейбус і нарвалися на пасажирок, яких обурило, що в розпал пандемії ті зайшли в салон без масок.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі пенсіонерки увірвалися в переповнену маршрутку: "Пільговики, нам можна".