Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Знаменитість вирішила виїхати з Москви на острів, де збирається бути бути в гордій самоті, без чоловіка Тарзана і сина Архипа, щоб переоцінити багато речей у своєму житті, особливо неприємні сюрпризи, які їй підкинув 2020 рік.

Так, артистка довгий час не виходила на зв'язок з шанувальниками, проте нещодавно вирішила викласти відео, позуючи на пляжі в яскраво-червоному бікіні без краплі макіяжу і будь-яких фільтрів. Красуня зізналася, що за час перебування в племені аборигенів полювала, добувала їжу, проходила шаманські обряди і навіть прийняла домашні пологи. При цьому Наташа "вела" щоденник, тому скоро її пригоди можна буде побачити в проекті "Плем'я".

Варто нагадати, що раніше Тарзан зрадив Наташі Корольовій, про що зізнався у своєму Instagram. Однак, на досить дивному зізнанні чоловіка все не закінчилося, адже ЗМІ і різні шоу зробили і без того неприємний вчинок чоловіка ще скандальніше, а його коханка буквально не виходила зі знімальних студій і знайшла деяку популярність.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я зробила це. Моя втеча на острів стала справжньою перевіркою себе.

Я виживала один на один з дикою природою, жила в племені Бома у місцевих аборигенів. Я добувала собі їжу, полювала, проходила шаманські обряди і навіть прийняла домашні пологи в племені.

Це було неймовірно складно, це був справжній виклик! Кілька разів я хотіла все кинути і повернутися додому. Але бажання зрозуміти, чого я коштую насправді подолало всі мої страхи . Я пройшла це випробування до кінця і це було потужне перезавантаження яке дало мені можливість знову знайти крила, і зробити важливі для себе висновки !

На острові я вела відеощоденник, який покажуть на телеканалі «П'ятниця». Це буде новий проект "Плем'я". Справжнє виживання!

21 грудня Побачимося в ефірі!

З любов'ю ваша Наташа !"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.