Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує в салоні люксового позашляховика Lexus NX 2020 року з величезним панорамним дахом. Так, артистка приміряла затишний костюмчик бежевого кольору, ніжно посміхаючись на камеру.

Втім, над кадром сильно постаралися фанати артистки - за допомогою фотошопу шанувальники замінили обличчя російської співачки, ексучасниці групи "Serebro" Олени Темникової, якій і належить авто, на обличчя свого кумира, що вийшло досить правдоподібно. Варто відзначити, що раніше Лорак демонструвала і власне авто, де досить часто робить селфі, і, за словами самої артистки проводить дуже багато часу. "Каретою" Ані Лорак є не менш люксовий автомобіль - шикарний Mercedes-Maybach.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фоловери залишилися в захваті: "Ще не придумали таких слів щоб описати цю красу🤤 💔", "ну що за красу ти твориш 😍 😍 ідеально❤️🤤", " чого так лякати?😆 Я думала, що це реальне фото Каро. неперевершено!!!", "Краса 🔥 🔥 🔥 Шикарно".