Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, на якому позував у музеї під відкритим небом Пирогово, порадувавши численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зовсім скоро телеглядачів чекає ще один, зимовий сезон популярного гумористичного проекту "Одного разу під Полтавою", де сам артист грає харизматичного і добродушного Юрчика, який живе в селі під Полтавою зі своєю кіношною дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, шоумен приміряв масивну дублянку бежевого кольору, величезну хутряну шапку і теплі рукавички, гарненько утеплившись в холодний день зйомок. При цьому Юрій радісно пробігся по присипаній снігом галявині, не приховуючи посмішки на обличчі, поки його кумедна шапка розліталася на всі боки.

"На зустріч зимовому сезону ОДНОГО РАЗУ ПІД ПОЛТАВОЮ )))"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті від новин: "Юрчик, ти як фінішуючий переможець зимового марафону!😃 😂 👍 ", "Супер! Нарешті! Урааа🤗😍💖❄️🌨️☃️", "Іво Бобул мчить на корпоратив🤣 🤣", "красава"," Дід Мазай))))","Позитивчик👍 👍 👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше