Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, зроблений в гримерці, позуючи з учасницею шоу "Хто проти блондинок?" Валерією Полянською. Так, артистка приміряла міні-сукню чорного кольору, суцільно розшиту мерехтливими золотими паєтками, доповнивши жіночний образ ніжним ляльковим макіяжем, зібраним назад волоссям і яскраво-червоними замшевими чобітками на невеликому підборі.

Красуня не упустила можливості засвітити струнку фігуру, в тому числі похвалитися довгими ніжками і пружними сідницями. Варто відзначити, що раніше Леся зізнавалася в секреті швидкого схуднення - їм виявилося інтервальне голодування. Нікітюк також поцікавилася, чи будуть гадати її шанувальниці на Андрїїв день 13 грудня, коли молоді дівчата в ніч з 12 на 13 число загадують собі нареченого.

"Свято Андрія через 2 дні!!!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Чи готові гадати дівчатка???

Все одно не збудеться 🤣 🤣 🤣 "

Фолловери не пройшли повз, запрошуючи Лесю взяти участь і в наступному сезоні шоу "Холостячка", головною героїнею якого в першому сезоні є Ксенія Мішина: "потрібно гадати на піснях Алегрової і Михайла Поплавського😉 Точно збудеться😁 😁 😁"," Леся йди на другий сезон холостячки😉", " Леся Ви неймовірно гарна!!! Така фігура нереально! На підборах Просто королева! ❤ ️ ", "Збудеться треба гарненько захотіти💝 🌹 💝".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.