Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. Дівчина порадувала численних шанувальників новим відео в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де показала під свій свіжий трек "Удержи меня", як дорослішала і змінювалася з роками.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, артистка не забула і про дитячі архівні кадри, де тільки починала свою творчу кар'єру, будучи маленькою "бджілкою", і підлітковий вік, коли користувалася яскравою косметикою, і навіть момент, коли перевтілилася з шатенки на блондинку, і навіть "весільне" фото зі зйомок серіалу.

До слова, раніше Аліна Гросу зізналася, що захворіла коронавірусом COVID-19, проте вже йде на поправку і мріє якомога швидше побачитися з рідними і близькими, зустріти з сім'єю Новий рік 2021. При цьому Аліна зізналася, що мріє поїхати в гори з сім'єю, щоб вдосталь насолодитися зимовою атмосферою, пухнастим снігом і нарешті навчитися кататися на сноуборді або лижах, якщо буде дозволяти безпека.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.