20-річна Айріс Лоу, донька зіркового актора Джуда Лоу, впевнено розвиває свою модельну кар'єру і здобуває все більшу відомість. Не останню роль у цьому відіграє її сторінка у соціальній мережі "Інстаграм", на якій вона регулярно ділиться своїми фото, деякі з яких надзвичайно відверті.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Айріс анонсувала свою участь у проєкті британського Vogue, однак не стала розкривати деталі. На знімках-тизерах її можна побачити у топі з великими паєтками.

Не уникає вона й участі у рекламі білизни та купальників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Айріс Лоу, фото Інстаграм
Айріс Лоу, фото Інстаграм

При цьому деякі купальники мають скоріше вигляд набору мотузочок, аніж справжній пляжний одяг.

Хоча це й не так дивно, якщо вона готова показувати себе, прикривши перса іграшковими ведмедиками.

Айріс Лоу, фото Інстаграм
Айріс Лоу, фото Інстаграм

Айріс Таллула Елізабет Лоу (повне ім'я дівчини) народилася 25 жовтня 2000 року в родині акторів Джуда Лоу і Седі Фрост. Її хрещеною матір'ю стала топ-модель Кейт Мосс. ЇЇ батьки подали на розлучення в 2003 році, через шість років після укладення шлюбу, тому виховувала її в основному мама (з якою вона проживає у Лондоні й зараз). Айріс вперше з'явилася на сторінках глянцевого журналу Vogue в 2002 році разом з батьками і старшим братом Рафферті. Власну ж кар'єру у моделінгу вона почала у 2015 році, коли вона знялася в лукбук Miu Miu в підтримку нової круїзної колекції. У січні і березні 2017 року Айріс Лоу стала обличчям рекламних кампаній Burberry.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джуд Лоу зіграє весілля з молодою красунею: хто вона.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Молодого Папу" Джуда Лоу підловили на прогулянці з новонародженим синочком - ось воно, щастя

Також Знай.ua писав, Зірка "Шерлока Холмса" влаштувала сімейний шопінг напередодні гучного весілля.