Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила веселе відео, на якому танцювала для популярного додатка TikTok разом з юними блогерами, позуючи в білосніжній порожній кімнаті. Красуня приміряла яскраву шубку з штучного хутра від дизайнера Каті Сільченко, білосніжну спідницю і масивні чорні черевики, рухаючись на камеру і інтригуючи сюрпризами до Нового року 2021. Для додання ролику загадковості Наталя одягла різнокольорову шубу навиворіт, зізнавшись, що саме так змінилося її життя, коли вона прийшла в будинок до тік-токерів.

"Чи думала приголомшлива Катя Сільченко, що її шубку можна носити так?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У моєму житті все понеслося шиворіт-навиворіт з тих пір як я прийшла в @ulove.home ❤️

Ми готуємо крутий сюрприз до Нового року! Всі хто хоче побачити як виглядає шубка зовні-стежте за прем'єрою!

Ну або бігом біжіть в мій ТікТок💋"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".