Завжди цікаво знати, у чому найкраще відзначати Новий рік, щоб привернути прихильність тварини, що є господарем року. Давайте поговоримо про тони, кольори та фасони за знаками Зодіаку. У якому вбранні повинен бути кожен із вас за гороскопом, що обрати? Дізнайтеся, що краще одягнути дівчатам, жінкам, чоловікам, хлопцям, дітям.

У чому зустріти прийдешній Новий рік?

Наступний 2021 рік пройде під керівництвом спокійного врівноваженого Бика. Це владна працьовита тварина, яка вступить у свої права у лютому. Однак уже 31 грудня, відзначаючи Новий рік, ми, щоб привернути до себе прихильність господаря року, повинні дотримуватися трьох основних правил:

  • Новий одяг. Кожному знаку потрібно надіти що-небудь нове. Це не обов'язково має бути нова сукня чи костюм. Якщо у вас немає такої можливості, тоді оберіть хоча б новий аксесуар або нові прикраси чи білизну.
  • Відповідність кольору. Одягатися треба у ті кольори, які подобаються господареві року.
  • Фасон і стиль одягу. Для новорічного вбрання характерна відповідність стилю тварини.

Отже, яких ж фасоныв варто дотримуватися? І якого кольору одяг треба одягати на Новий 2021 рік? Адже більшості людей усе ж таки хочеться виглядати неперевершено. І якщо ви ыз тих людей, які обирають наряди ретельно, тоді ця стаття саме для вас.

Прийдешньому 2021, як року, який минає, протегує білий колір. Адже рік пройде під керівництвом Білого Металевого Бика. Саме тому на вас повинні бути наряди світлих тонів, тому що такі відтінки імпонують господареві майбутнього року.

У будь-якому випадку від червоного агресивного кольору варто відмовитися. Адже цей відтінок не до душі Бикові. Він дуже сильно його злить, тому найголовніше у виборі вбрання для жінок, дівчат, хлопців, чоловіків і дітей - тільки не червоний колір!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Небажано у одязі чоловіка чи жінки чорне, темно-коричневе. І інші темні похмурі відтінки. Згідно китайських прикмет, для сукні чи костюма повинні бути характерні світлі тони. Інакше ви можете накликати на себе біду.

Особливо якщо це буде червоний тон, який так не до душі господареві 2021-го. Бик, побачивши його, стане нервовим, злим і дратівливим. Адже не любить цей колір, тому в вашому новорічному гардеробі категорично не повинно бути цього відтінку ні у нарядах, ні у прикрасах.

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

При виборі одягу акцентуйте свою увагу виключно на світлих тонах. Це не обов'язково повинен бути білий. Актуальними будуть усі світлі відтінки землі й неба. Крім цього, у образі 2021 можна сміливо використовувати паєтки та блискітки.

Дитині, жінці або чоловікові варто віддати перевагу бежевому, світло-сірому, молочному, кремовому, пісочному, золотистому або сріблястому, а також лимонному, світло-рожевому, лавандовому, небесно-блакитному, блакитному, м'ятному, кольору слонової кістки, пшеничному, мигдальному, кольору персикової пудри або блідо-лавандовому.

Досі багато людей залишаються вірними істині: «Як зустрінуть Новий рік, так і проведуть». Цікаво дізнатися: які ж кольори найкраще імпонують за знаками Зодіаку? Тоді дочитайте статтю до кінця. І з'ясуйте для себе, які знаки які гами повинні обирати згідно зіркам.

Яке має бути поєднання кольорів за знаками Зодіаку?

Якщо говорити про колір, то для кожного зодіакального знака китайський гороскоп рекомендує свої відтінки. Вважається, що від вибору гами залежить розташування господаря прийдешнього року. А також його підтримка протягом терміну, яким він керує.

Бик вступить у свої права 12 лютого 2021 року. А передасть кермо влади наступній тварині 1 лютого 2022 року. Тож, якщо ви хочете бути успішними й везучими протягом майже 12 місяців після передачі жезла правління від Щура Бикові, тоді одягайтеся, згідно із приписами китайського гороскопу.

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

Овен (21.03-20.04). Люди, що народилися під цим знаком гороскопу, досить розумні. Але вони також і занадто вперті. Так ось розумним Овнам астрологи радять у рік Бика створювати образ у гамі пастельних тонів. Адже Овни - не тільки розумні, але ще вперті й досить таки напористі.

І такими «напористими» гаммами як яскраво-зелений, оранжевий або яскраво-жовтий, фіолетовий або синій Овнам у Новий рік не варто блищати. Створіть образ у найбільш підходящій гамі. Овнам варто віддати перевагу бежевому, білому, світло-рожевому або світло-сірому. І розбавити трішки свій образ блискучими яскравими аксесуарами.

Телець (21.04.-21.05), як і Бик, який є символом року, працьовита завзята тварина. Багатьом Тельцям притаманна любов до роботи. Більшість є трудоголіками. Астрологи рекомендують Тельцю зустрічати Новий рік у різних відтінках коричневого або зеленого кольорів.

Тобто можна одягнути м'ятно-кремовий наряд, світло-бірюзовий, блакитний або пшеничного тону, мигдалевого кольору, антично білого або кольору персикової пудри. Для аксесуарів використовуйте золотисті кольори металів.

Близнюки (22.05-21.06) цікаві, легкі у спілкуванні. Але при цьому непередбачувані. Астрологи радять Близнюкам віддати перевагу для зустрічі Нового року блакитним відтінкам.

Обирайте світло-блакитний, блідо-лавандовий, небесно-блакитний, світло-бірюзовий або блакитний. І доповнюйте образ якимись парними прикрасами. Наприклад, двома ланцюжками або двома браслетами, двома кулонами або двома кільцями.

Рак (22.06-22.07) - натура чутлива, романтична й сприйнятлива. Він - емоційний, легко піддається перепадам настрою. До своїх цілей йде повільно, але вперто.

Раку варто віддати перевагу при виборі вбрання землистим і пісочним відтінкам у образі. Тобто, квітково-білому, антично білому, кольором морської черепашки, бісквіта або персикової пудри. Доповнити наряд найкраще модними трендовими аксесуарами у золоті.

Лев (23.07-21.08) - незалежний, безстрашний, одночасно марнославний, впертий та гордий. На новорічну вечірку астрологи рекомендують оибирати Льву блискучий одяг.

Левам варто зробити ставку на наряди золотої металевої гами. Якщо не виходить, використовуйте як альтернативу, світло-персиковий колір. Прикраси найкраще підбирати у золотому кольорі.

Діва (22.08-23.09) завбачлива й прониклива. Представники цього знаку володіють надмірним раціоналізмом. А ще їм характерна завидна завзятість. Вони володіють практичністю, терплячістю. І також, як Бик, Діви працелюбні.

Зірки радять одягати Дівам стриманий одяг благородних відтінків. До них відносяться кремові та світло-коричневі відтінки: бежевий, пісочний, колір пагонів папайї, текстилю, бісквіта, пшеничний, персикової пудри. Прикраси можна обирати у золотій гамі.

Терези (22.09-23.10) завжди досить врівноважені. Вони справедливі й мрійливі. Але при цьому вміють зберігати баланс та здоровий глузд. І також у одязі повинні обирати усе ідеальне й досконале, до чого так прагнуть.

Терезам варто віддати перевагу в новорічну ніч чомусь у палітрі слонової-кістки, димчастого або світло-сірого кольору, а також бежевого, пісочного або білого. Доповніть образ гарними яскравими аксесуарами.

Скорпіон (24.10-23.11) володіє різними якостями. Він спокійний і одночасно схильний до боротьби. Любить постояти за себе. Скорпіонам властивий сильний характер. Він доводить розпочату справу до кінця. І нещадний до ворогів.

Скорпіону, який не любить підкорятися комусь, варто пам'ятати, що Бик «за» стриманість у всьому. Тож у новорічну ніч не повинно бути місця занадто яскравим кольорам.

Обирайте стримані тони світло-бузкового, блідо-рожевого, бежевого, пісочного або пшеничного кольору. Як аксесуари жінкам найбільше підійдуть масивні сережки або браслети. Чоловікам - масивний годинник і великі запонки.

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

Стрілець (24.11-22.12) - веселий, доброзичливий, справедливий. Ці ж якості, крім веселості, характерні Бикові, який правитиме 2021 роком. Стрільці абсолютно миролюбні і незлостиві.

Астрологи радять одягати Стрільцям комфортний одяг металевого або білого кольору. Або обирати наряди у поєднанні цих відтінків. Прикраси підбирайте на власний розсуд у залежності від наряду. Якщо білий одяг, тоді металеві яскраві прикраси. Металевий колір вбрання - прикраси білих квітів.

Козоріг (23.12-20.01) проявляє в усьому наполегливість та обережність. У той же час він амбітний, практичний і розважливий. Йому будуть властиві успіх у фінансовій сфері та кар'єрі, якщо він проявить у 2021 році терплячість і наполегливість.

Для Козоріга найбільш підходящим нарядом у новорічну ніч буде одяг пастельних і кавових відтінків. Тож віддавайте перевагу бежевому, пісочному, білому, блідо-рожевому, кремовому, світло-бузковому або блідо-сірому, пшеничному, мигдальному. І одягайте яскраві стильні прикраси у золоті.

Водолій (21.01-19.02) - знак розумової активності. У нього широкий кругозір. Він розумний, активний, мудрий і чесний. Астрологи рекомендують обирати йому яскравий образ на Новий рік. А це означає, що наряд варто доповнити яскравими помітними прикрасами: великими брошками, сережками, кулонами або браслетами.

У одязі Водоліям варто віддавати перевагу світло-сірому, димчастому, блакитному або небесно-блакитному. Можна одягати вбрання із блискітками, паєтками. Це буде символізувати спрямованість до яскравого світлого майбутнього.

Риби (20.02-20.03) добродушні й часто користуються повагою оточуючих людей. Але при цьому люди, що народилися під сузір'ям Риб, дуже чутливі й сентиментальні. Представники цього знака Зодіаку мають внутрішню силу.

Рибам варто обрати колір слонової кістки, чисто білий або світло-бежевий, пісочний. А ось акцентувати увагу варто на помаді, поясі, годиннику, туфлях, браслеті, ланцюжку, сережках, запонках тощо.

Дивіться тільки не перестарайтеся із аксесуарами! Нехай усе буде у міру. Не допускайте надмірностей. Адже це у рік Свині допускаються усілякі розкоші. А у рік Бика ви все ж таки повинні бути стриманими в усьому: як у тонах, так і фасонах, нарядах, аксесуарах.

Фото

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021, фото - Рexels

Відео