Відома американська модель і акторка Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками.

Нещодавно знаменитість з її чоловіком Себастьяном Беар-МакКлардом повідомили численним шанувальникам радісну новину - зовсім скоро вони вперше стануть молодими батьками.

Так, 29-річна артистка довгий час приховувала вагітність, проте вперше поділилася щастям, знявшись в розкішній фотосесії для культового модного глянцю Vogue. Красуня засвітила кругленький животик з різних ракурсів. Незважаючи на "цікавий стан" зірка не збирається припиняти відверті рекламні кампанії і пікантні фотосесії.

Цього разу Емілі позувала повністю оголеною, демонструючи, як виріс її животик за останній місяць. При цьому Ратаковскі тільки вийшла з душу, а тому відобразила себе через запітніле дзеркало в повний зріст лише з махровим чорним рушником на голові, ледь прикривши груди руками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

До слова, в інтерв'ю Vogue Емілі зізналася, що вони з чоловіком поки не знають стать дитини, та й це не сильно їм потрібно. Раніше Ратаковскі завжди хотіла доньку, маленьку копію себе, а Себастьян - сина, щоб грати з ним у футбол, проте спонтанне рішення пари шокувало навіть їхніх знайомих. Їх малюк буде "безстатевим" аж до 18 років, а потім сам вибере собі гендер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом.