Популярна барбадоська співачка Ріанна останнім часом підігріває чутки про роман з репером A$AP Rokky. Повідомляється, що вони разом останні кілька тижнів.

Читайте Знай в Google News!

Інсайдери стверджують, що A$AP Rokky довгий час домагався розташування співачки. А ось останні кілька тижнів вони буквально нерозлучні і насолоджуються суспільством один одного.

Так, днями їх помітили разом під час нічної прогулянки містом і вони виглядали щасливими. До цього разом з друзями вони були в готелі в Нью-Йорку, передає видання People.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Останні кілька тижнів вони були нерозлучні. Вони завжди добре проводили час один з одним. У них дуже багато спільного. Ріанні подобається ставлення коханого до благодійності. A $ AP Rocky щедрий, як і сама Ріанна. Багато, відгукується про нього як про класного хлопця", - передає Інсайдер.

За запевненнями інсайдера Us Weekly репер вже довгий час закоханий в Ріанну і весь час чекав, коли вона відповість йому взаємністю. Відносини переросли в романтичні цього літа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Емінем підтримав Кріса Брауна, який побив Ріанну, в Мережу злили відео.

Як повідомляв Знай.uа, Ріанна розлучилася з арабським принцом і тепер він загрожує всьому світу.

Також Знай.uа писав, що схудла Ріанна і перший вихід Ірини Шейк, гарячі красуні на показі нижньої білизни.