Як приготувати запашні печені яблука у період Адвенту - збережіть собі рецепт.

Читайте Знай в Google News!

Є таке чудове слово - Адвент. Це час перед Різдвом, який проходить в очікуванні свят, у приготуваннях і сподіваннях. А ще це період посту і час запечених яблук - одного з небагатьох дозволених смаколиків.

Перед солодкуватим запахом запечених яблук, меду, родзинок і мигдалю ніхто не встоїть. Пропонуємо вам смачнющий рецепт від Посольства Німеччини - спробуйте і відчуйте запах Різдва.

Інґредієнти

🍎 кислуваті яблука (по одному на кожного або більше – в залежності від вашого апетиту
🍎 жменя родзинок
🍎 цукор або мед
🍎 на кожне яблуко по одній чайній ложці мигдальної соломки

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Приготування

1. Видаліть насіння з яблук, не знімаючи шкуринки

2. Викладіть яблука в жаростійку форму

3. Внутрішню порожнину кожного яблука заповніть родзинками з медом (можна з цукром, але з медом смачніше ☺️), а зверху посипте мигдальною соломкою

4. У розігрітій духовці пекти приблизно 20 хвилин при температурі 200ºС

Яблука готові, якщо вони наскрізь м'які, та виглядають трохи зморщеними. Таку смакоту можна подати з ванільним соусом або морозивом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо простий спосіб смачно нагодувати сім'ю: фаршировані печериці за 30 хвилин

Як повідомляв портал Знай.ua, проста випічка з яєць, борошна і сметани замінить печиво і пироги

Також Знай.ua писав рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт