Як приготувати запашні печені яблука у період Адвенту - збережіть собі рецепт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Є таке чудове слово - Адвент. Це час перед Різдвом, який проходить в очікуванні свят, у приготуваннях і сподіваннях. А ще це період посту і час запечених яблук - одного з небагатьох дозволених смаколиків.
Перед солодкуватим запахом запечених яблук, меду, родзинок і мигдалю ніхто не встоїть. Пропонуємо вам смачнющий рецепт від Посольства Німеччини - спробуйте і відчуйте запах Різдва.
Інґредієнти
🍎 кислуваті яблука (по одному на кожного або більше – в залежності від вашого апетиту
🍎 жменя родзинок
🍎 цукор або мед
🍎 на кожне яблуко по одній чайній ложці мигдальної соломки
Приготування
1. Видаліть насіння з яблук, не знімаючи шкуринки
2. Викладіть яблука в жаростійку форму
3. Внутрішню порожнину кожного яблука заповніть родзинками з медом (можна з цукром, але з медом смачніше ☺️), а зверху посипте мигдальною соломкою
4. У розігрітій духовці пекти приблизно 20 хвилин при температурі 200ºС
Яблука готові, якщо вони наскрізь м'які, та виглядають трохи зморщеними. Таку смакоту можна подати з ванільним соусом або морозивом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо простий спосіб смачно нагодувати сім'ю: фаршировані печериці за 30 хвилин
Як повідомляв портал Знай.ua, проста випічка з яєць, борошна і сметани замінить печиво і пироги
Також Знай.ua писав рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт