Головний сержант взводу на псевдо "Крамар" розповів про ситуацію на фронті.

Читайте Знай в Google News!

Головний сержант взводу Петро на псевдо "Крамар" служить в одній з окремих бригад та виконує бойові завдання у складі операції Об’єднаних сил. Про відважного українського воїна розповіли у Facebook ООС в розділі "Вогонь війни гартує душі".

Петро родом із Рівненщини. Двоє його братів – Богдан та Анатолій, також захищають Україну у війні з Росією.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сержант "Крамар" нині знаходиться на одному зі спостережних постів, він пильно вдивляється у позиції ворога. Наразі на фронті тихо та сержант знає, що розслаблятися не можна ні на секунду, адже ворог занадто підступний.

"Хоч ситуація зараз стабільно спокійна, ми ніколи не втрачаємо пильності, виконуємо поставлені завдання і завжди насторожі. Мій обов’язок – бути взірцем для своїх підлеглих та зробити все можливе, щоб кожен з них повернувся додому живим та неушкодженим", - каже Петро.

Український воїн розповів, що це його перша ротація на війні, але він впевнений - не остання.

"Це перша моя ротація на війну, але я впевнений, що вона точно не остання. З військом я надовго, до самої перемоги!" – стверджує головний сержант взводу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сержант ″Стаф″ з передової розповів про ситуацію на фронті

Як повідомляв портал Знай.ua, український герой отримав чотири кулі в спину від бойовиків Путіна і плюнув в обличчя смерті

Також Знай.ua писав, молодий захисник України розповів, як вперше бути на полі бою.