Українець відвідав одну з лікарень міста Одеса і був неприємно враженим: приміщення, де в пацієнтів беруть аналізи, виявилося дуже занедбаним.

Читайте Знай в Google News!

Свій візит до медичного закладу чоловік зняв на відео, яке він надав телеграм-каналу "Одесса как она есть" (@odessapublic).

На записі можна побачити, як відвідувач заходить через двері до приміщення на першому поверсі, куди перенесли прийом аналізів. Стіни будівлі занедбані і пошарпані, багато де можна помітити сліди цвілі. Чоловік відзначає високий рівень вологості, через що деякі елементи інтер'єру почали гнити. Також можна помітити жахливий стан електропроводки: купа дротів звисає окремими жмутами, деякі щитові висять у повітрі.

Цікавою деталлю стало вікно: з нього навіть росте рослина.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

А ось санвузол виявився відносно стерпним: в ньому є вода, кран для миття рук та деяка подоба унітазу. У маленькому приміщенні збито кахлі — ймовірно, незабром очікується ремонт.

Автор відео багато нарікає на стан медичного закладу, зауважуючи, що чиновники зазвичай знаходяться у кращих приміщеннях, аніж пацієнти, яким доводиться виживати за умов пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У львівській лікарні двоє пацієнтів на ШВЛ померли через відключення світла: "Де були генератори?!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові хірурги провели унікальну операцію і вперше взялися за випадок з ушиванням перфоративної виразки шлунка.

Також Знай.uа писав, що у Харківській "інфекціонці" закінчуються місця для хворих з коронавірусом. Ситуація наближається до критичної.