Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, продовжує радувати своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз дівчина поділилася зі своїми фоловерами кумедним відео, на якому постала сама.

Читайте Знай в Google News!

Ролик полягає в смішній і плачевній ситуації із зарплатою. "Коли в перший день витратила всю зарплату", - йдеться на самому початку, коли Софія Хлябич постала з безліччю брендових пакетів з речами. Однак згодом їй весь місяць до наступної виплати доводиться харчуватися бутербродом з одного лише хліба, який накладається один на одного кілька разів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вся дія відбувається під вірусну пісню "Зіпуля — Ну нічого страшного". У підписі до публікації Софія прикріпила лише кілька сміються смайликів і безліч хештегів: "#жиза#прикіл#смішно#смешноевидео# сонякей#гумор#lifestyle#humour#funny#cool#happy#shopping# Шопінг#хаха#лол#cool".

"Бувало і таке", "життєво", — написали нечисленні користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заміжня племінниця Ротару Sonya Kay показала чоловіка, про якого думає досі: "Ніколи не зможу зрозуміти"

Як повідомляв "Знай.ua", юна племінниця Ротару навчила українок креативно відкривати вино: "Залежні б не витримали"

Знай.ua писав, племінниця Ротару Sonya Kay блиснула шикарною фігурою в ліжку: "На сьомому небі"