Стало відомо, що 67 новообраним депутатам вдалося потрапити до місцевих рад незважаючи на те, що вони отримали нуль голосів в округах.
Подібне можливо через те, що депутати також балотувалися в списках прохідних партій. Про це повідомляє рух "Чесно".
Читайте Знай в Google News!

Кожен другий "нульовий" депутат, за підрахунками, є представником "Опозиційної платформи - За життя". Більшість таких потрапили до місцевих органів влади в Донецькій і Луганській областях. На Луганщині в Сєвєродонецьку районну раду пройшли 20 "нульових" депутатів з 54 депутатів райради. ОПЗЖ набрала 44% голосів і зуміла провести 24 депутати в раду, з яких 13 — отримали нуль голосів на окрузі. "Наш край" отримав 39% підтримку і можливість провести 21 депутата в раду. З них п'ятеро "нульових".

Друге місце за кількістю "нульових" депутатів займає Новогродівська міська рада в Донецькій області, де 15 з 26 депутатів не підтримав жоден з виборців. П'ятеро з них представники ОПЗЖ, троє - "Партії захисників Вітчизни", по двоє — від "Опоблоку" і "Слуги народу", і по одному — від "Нашого краю" і "Української стратегії Гройсмана".

Третє місце займає Щастинська райрада на Луганщині з дев'ятьма з 38 депутатів з нулями, на четвертому — Волноваська районна рада Донецької області з сімома "нульовими" депутатами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті депутатів змусили присягати на вірність Угорщині: "Чий гімн співаєте?"

Як повідомляв "Знай.ua", 2020 ніяк не закінчиться: Адольф Гітлер переміг на виборах в Африці

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знай.ua писав, переможений Кличко Притула показав вибори одним відео: "Всі махали кулаками"