Rozetka.ua є одним з найвідоміших українських інтернет-магазинів і маркетплейсів. Вона з'явилася в 2005 році і займає 7 місце серед найбільш відвідуваних в країні станом на серпень 2020 року.

Близько 9 років керівники компанії відмовлялися створювати україномовну версію сайту, незважаючи на багаторічні скарги українських споживачів. А зараз одним з товарів продається "карнавальний костюм Балаган Російський національний 110-116" з невеликою, але дуже значущою неприємною особливістю.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що країною-виробником дитячого "російського національного" костюма насправді виступає Україна. Вартість вбрання, що складається з штанів, косоворотки і картуза, становить 345 гривень. Продавцем виступає бренд "Chudo & Udo".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цю неприємну особливість вже встигли помітити користувачі соціальної мережі Twitter. "Виготовлено бл*тб в Україні", "Національностей в країні багато. Я в метриці теж записаний як російська", "З бавовни, яка виросла в Чорнобилі", "@rozetka_ua поясніть за русню", "Не порядок. Чого він не оббльований?",- написали користувачі під однією з публікацій в Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Новорічний запах Путіна прилетів в Україну: Герої АТО зчепилися з "зрадником" - "Краще заберу"

Як повідомляв "Знай.ua", Ніцой повстала проти Google - пошуковик назвав українців "російськомовними": "виправити паскудство"

Знай.ua писав, професор "закопав" себе після відмови вести пару українською: "Почав пропагувати російський світ"