Моторошний інцидент стався в Краснодарському краї РФ. 32-річний чоловік Акшин Гусейнов вбив свою 26-річну дівчину та її 9-річного брата.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент у п'ятницю, 11 грудня, повідомляє Telegram- канал LifeShot.

32-річний житель Краснодарського краю вбив дівчину, записав відеозвернення на тлі тіла, а потім жорстоко розправився з її 9-річним братом.

Вбивцею був Акшім Гусейнов-співмешканець загиблої Вікторії Макарової. Він кинув тіло загиблої у ванну і записав звернення на її тлі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Жертва Акшима Гусейнова, фото: Соцмережі
Жертва Акшима Гусейнова, фото: Соцмережі

Вбивця заявляв, що у "нього не було іншого виходу" і навіть скаржився на те, що дівчина витрачала кращі роки його життя.

Також чоловік відправився в станицю до її брата, якому було 9 років. Він мучив його. Зламав руки і ноги і тільки після цього вбив.

Пізніше машину вбивці знайшли в Джубзі, зараз його шукають крайові слідчі. За попередньою інформацією, Гусейнов планував накласти на себе руки.

Повідомляється, що у чоловіка було кілька бізнесів. Серед них Організація свят, будівництво і свій пентбойльный клуб.

Акшим Гусейнов, фото: Соцмережі
Акшим Гусейнов, фото: Соцмережі

"Встановлено, що фігурант з дівчиною проживали в орендованій квартирі в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Рози Люксембург в місті Армавірі. За версією слідства, вдень 10 грудня 2020 року між підозрюваним і співмешканкою стався конфлікт на грунті ревнощів. Під час сварки зловмисник наніс опонентці безліч ударів в область голови, убивши її, після чого перемістив тіло загиблої у ванну. Потім зловмисник на автомобілі попрямував до Станиці Новоолексіївської Курганинського району, де з особливою жорстокістю скоїв вбивство 9-річного брата загиблої. Після події підозрюваний прибув в селище Джубга Туапсинського району, де залишив автомобіль недалеко від моря і зник", - заявили в Слідчому комітеті.

Пошуки Акшина Гусейнова ведуться і на узбережжі, і в акваторії Чорного моря. У своєму зверненні він заявив, що збирається поплисти від берега так далеко "на скільки вистачить сил".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Волині родина священика тримає в страху ціле село.

Як повідомляв Знай.uа, кривава драма жахнула Тернопільщину, любовний трикутник всьому виною, зарізав дружину і хотів накласти на себе руки.

Також Знай.uа писав, що чоловік порубав сокирою більше десяти авто через таємничий голос.