Доньок прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова помітили у весільних сукнях: жінки знялися у фотосесії для лукбуку російсько-дубайського люксового бренду Humariff.

Читайте Знай в Google News!

Інсайдерською інформацією про це ділиться телеграм канал "Только никому".

Мова йде про двох жінок, які насправді є названими сестрами: Ліза Пєскова — донька Дмитра Пєскова і Катерини Пєскової, а Олександра Жуліна (також відома як співачка Алексія) — дитя шлюбу фігуристів Олександра Жуліного та Тетяни Навки, яка стала дружиною "путінського глашатая" у 2015 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про особисте життя дівчат відомо досить мало. Як припускають російські ЗМІ, серце Олександри Жуліної, ймовірно, вільне. А ось стосунки Лізи Пєскової викликають більше запитань: вона неодноразово натякала на близькість з особою, ім'я якої вона приховує від преси і ледь не називає його своїм чоловіком.

Будинок мод Humariff, як зазначається на їх офіційному сайті, заснована дагестанською дизайнеркою Тамам Хумаріфф у 2013 році і спеціалізується на створенні суконь black tie (для офіційних подій).

"Кожна сукня і кожна річ створюються в єдиному екземплярі і мають ідентифікаційний номер. Бренд розрахований на дівчат і жінок, які хочуть бути неповторними", — заявляють у компанії з філіалами по Росії та в Дубаях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У доньки Пєскова знайшовся "таємний чоловік", до чого тут Медведєв.

Як повідомляв портал Знай.ua, "І не треба мені писати, як бідно живуть люди", - донька Пєскова заговорила про свою тяжку долю, мережа лютує.

"Ця б*дь нічиїх почуттів не ображає?": донька Пєскова схвилювала мережу