Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публикациями.

Зовсім недавно чоловік знаменитості, шоумен Юрій Горбунов виставив зворушливий кадр з чоловіком Насті Каменських, репером Потапом, який є також кумом Юрія, хрещеним батьком їх з Катериною маленького сина Івана і навіть зірковим сусідом.

Так, артист розповів, що під час ожеледиці на дорогах у Києві ввечері 10 грудня йому ледь вдалося дістатися додому на своєму автомобілі марки Land Rover навіть не дивлячись на те, що ведучий давно "перевзув" гуму на зимову. Коли шоумен намагався заїхати в гараж, машину почало нести до паркану і інших припаркованих авто. Тоді на допомогу і примчав Потап з пачкою солі в руках, почавши на ходу сипати сіль під колеса.

"Знаете що таке справжній сусід!? Це людина, яка не просто живе по сусідству.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це людина яка в потрібну хвилину,приходить на допомогу.

Так як сьогодні , коли на схилі,на в’їзді в гараж,моя некерована автівка неслася в паркан і поруч припарковане авто,.Як з під землі з’явився кум з пачкою солі в руках. І тут як заповільнена сцена з кіно - я в холодному поту і Олексій на ходу сипе сіль під колеса.

Куме, дякую тобі і уклін!!

Гума в мене зимова звичайно"