Гряде Новий 2021 рік. Безумовно, кожному із нас дуже хочеться, щоб наступний рік був набагато кращим. І вже тим паче після жахливого в усіх відношеннях високосного 2020 року. Щоб залучитися заступництвом господаря майбутнього року кожному знаку зодіаку необхідно подбати про найбільш підходящі кольори, тони. Дізнайтеся, які кольори варто обрати зодіаку.

Навіщо треба одягати одяг із урахуванням кольорів?

Якийсь невдачливий 2020 рік був у всіх відношеннях: і у фінансовому плані, і стосовно здоров'я, і в роботі та навіть на полях неврожай... Багато хто скаржиться на проблеми, негаразди, фінансові кризи...

Пандемія, що обрушилася на нас, призвела до того, що прибутки різко скоротилися, кількість безробітних і хворих зростає. І ми всі з нетерпінням чекаємо на Новий 2021 рік із надією та сподіваннями, що усе нарешті стабілізується та зміниться у кращий бік.

А щоб це дійсно сталося, астрологи радять одягати дівчатам, жінкам, хлопцям, чоловікам і дітям наряди, згідно зоряних предписань. Ну, що ж, давайте звернемося до гороскопу й дізнаємося, у якому вбранні варто бути за знаками зодіаку.

Виявляється, поєднання звуків та кольорів має певний вплив на кожного із нас. І навіть у психологічній реабілітації фахівці цієї галузі використовують колоротерапію. Здавалося б, банальний колір одягу, але він може вплинути на нас, на наш настрій.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Це відбувається на рівні підсвідомості, і ми просто не помічаємо. Таким чином, колір може зіграти роль у вашому самопочутті, почуттях і навіть емоціях і в новорічну ніч. У якого ж кольору «чудовий настрій»? Давайте дізнаємося.

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube

Щоб зустріти Новий рік із відмінним настроєм, яскраво, весело й просто чудово, запам'ятайте, у які кольори для кожного знаку потрібно правильно одягатися. Дізнайтеся: що одягнути жінці, чоловікові, дітям за їх гороскопом? Не забувайте про давню народну істину: «Як зустрінуть Новий рік, так його і проведуть».

Якого кольору повинен бути одяг за гороскопом?

Отже, усі знаки зодіаку повинні обирати наряди у певному кольорі. Адже ряд психологічних досліджень показали й довели вплив кольорової палітри на психіку людини.

Оскільки прийдешній 2021 рік Бика, то ви повинні розуміти, що його агресію може викликати червоний колір, тому нейтралізуємо його в своєму новорічному гардеробі. Його не повинно бути ні у одязі, ні у аксесуарах.

І якихось темних або занадто яскравих кольорів також варто уникати. Так, у вашому новорічному гардеробі не повинно бути чорної сукні, яскраво синьої або фіолетової, насиченої жовтої або оранжевої. Якщо буде якесь чорне вкраплення на вбранні, - нічого страшного.

Головне - основна палітра наряду. Але якого ж кольору сукню чи костюм одягти, щоб вплив колірних потоків наряду вирівняв наш внутрішній баланс і посприяв позитивним почуттям та емоціям у новорічну ніч? Адже, виявляється, за допомогою кольору можна впоратися навіть зі стресом.

Овен (21.03-20.04) повинен віддати перевагу в новорічну ніч кольорам, які допоможуть досягти своєї мети. Оскільки люди, що народилися під цим знаком, досить напористі, їм необхідно компенсувати свою енергію та впертість.

Зробити це Овни зможуть за допомогою сукні або костюма світло-сірого, блідо-рожевого, бежевого або білого кольорів. Астрологи рекомендують відзначати Овнам Новий рік, прикрасивши себе яскравими золотистими або сріблястими аксесуарами. Овнам також можна підібрати яскраві блискучі прикраси.

Телець (21.04.-21.05) - знак, який, як і господар року, у всьому проявляє терпіння, наполегливість і працьовитість. Тельцям астрологи радять обирати для новорічного свята відтінки зеленої або коричневої палітри.

Одягати їм із відтінків зеленого найкраще що-небудь блакитного кольору, м'ятно-кремового або блідо-бірюзового. Із відтінків коричневого - пшеничну або мигдальну сукню, сорочку чи костюм кольору персикової пудри, або пшеничної гами. Допускається у наряді й білий колір. Для аксесуарів Тельцю підійдуть усі золотисті відтінки прикрас.

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube

Близнюки (22.05-21.06) повинні одягати у новорічну ніч що-небудь із відтінків блакитного кольору. Як чоловіки, так і жінки, або діти, що народилися під цим знаком, повинні обрати на Новий 2021 рік наступні гами: блідо-бірюзовий, світло-лавандовий, небесно-блакитний колір або блакитну палітру наряду.

Близнюкам варто обирати на новорічну ніч парну біжутерію або ювелірні прикраси. Припустимо, доповнити свій образ цікавим і непередбачуваним Близнюкам двома кулончиками, каблучками, ланцюжками, підвісками чи браслетами.

Рак (22.06-22.07) сприйнятливий і романтичний, а це означає, що йому необхідно віддати належне пісочному або землистому відтінку. Чуттєвим натурам астрологи рекомендують білий, кремовий, молочний, світло-коричневий, бежевий, мигдальний, колір морської черепашки або наряд у гамі персикової пудри.

Як правило, усі Раки емоційні. Вони схильні швидко змінювати свій настрій. Ці кольори допоможуть їм заспокоїтися. І йти до своїх задуманих планів у 2021 році повільно, але вперто. У якості новорічних аксесуарів їм варто обирати золоті прикраси або біжутерію у золотій палітрі.

Лев (23.07-21.08) любить виблискувати, бути сильним, могутнім. Їх безстрашність, впертість та гордість варто підкреслити золотистими нарядями або із їх вкрапленнями. Льву сміливо можна обирати одяг із паєтками, бісером.

Немає можливості блищати у золотому вбранні? - можна віддати перевагу світло-персиковому. У аксесуарах для новорічної вечірки Левам варто обирати прикраси у золотій гамі.

Діва (22.08-23.09) повинна обирати для новорічної ночі 2021 наряди шляхетної палітри. А це означає, що у святковому гардеробі Діви має бути сукня чи костюм стриманого кольору й фасону. До таких варто віднести пісочну гаму, кремову, бежеву, молочну.

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube

Раціональним Дівам можна одягнути вбрання пшеничного кольору або світло-персикового. Ця палітра допоможе завзятим, практичним, терплячим і витривалим Дівам подолати усі негаразди. У якості аксесуарів варто віддати перевагу золотим відтінкам.

Терези (22.09-23.10) люблять усе абсолютно ідеальне. Ідеалістам варто віддати перевагу наряду, в якому переважатиме слонова кістка. Цю палітру мрійливим Терезам можна замінити на кремовий, пісочний або чисто білий колір.

Щоб досягти досконалості й бути врівноваженими, астрологи рекомендують справедливим Терезам одяг димчастої, блідо-сірої або попелястої палітри. Розбавити образ обов'язково варто помітними яскравими аксесуарами сріблястих або золотистих відтінків.

Скорпіон (24.10-23.11) уміє впоратися зі своїми почуттями навіть коли його ображають. Але просто так він це не залишить. А постоїть за себе й боротиметься. Скорпіонам, які люблять за себе постояти, астрологи рекомендують одягати щось світло-рожеве, кремове, бежеве або молочного кольору.

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

Скорпіону, нещадного до ворогів, краще віддати перевагу пшеничному, пісочному наряду або одягу світло-бузкового кольору. Сильний характер Скорпіона допоможе йому в 2021 році довести розпочату справу до кінця. Стриману палітру наряду розбавте великими прикрасами.

Стрілець (24.11-22.12) повинен обрати комфортне біле вбрання або кольор металу. Їх миролюбність, чуйність і справедливість до вподоби господареві 2021 року. Бик буде прихильними до тих Стрільців, які напористі й працелюбні.

Аксесуари для новорічної вечірки потрібно обирати під сукню чи костюм. Наприклад, ви обрали наряд білого кольору, тоді ваші прикраси повинні бути металевими. А якщо одяг кольору металу, тоді гарні білі прикраси.

Козоріг (23.12-20.01) найчастіше обирає практичність. Ось і у новорічному одязі усе має бути саме так. Зручно, практично, раціонально, щоб потім можна було цей наряд ще кудись одягати, а не просто зберігати у шафі.

Амбітним Козерогам можна обрати що-небудь у пастельному відтінку або кавовій палітрі. Це означає, що ваш костюм або сукня може бути кремового кольору, пісочного, бежевого, білого, світло-рожевого, блідо-бузкового, димчастого або пшеничного.

Козороги, проявляйте обережність, будьте наполегливими! Ваші терплячість і наполегливість допоможуть досягти бажаного. Для досягнення цієї мети важливо одягнути золоті прикраси або біжутерію у злотих тонах.

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

Водолій (21.01-19.02) любить усе вивчати, розширювати свій кругозір. Їх мудрість, активність та гарний настрій супроводжатимуть небесно-блакитні відтінки. Можна обрати блідо-блакитну сукню, сорочку чи блузку ніжного блакитного або димчастого кольору.

Цю палітру ви у праві поєднувати із паєтками, бісером чи блискітками. Мудрим, справедливим та чесним Водоліям варто бути наполегливими. А у цьому вам допоможуть гарні помітні прикраси у сріблі або золоті.

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

Риби (20.02-20.03) повинні віддати перевагу в новорічну ніч бежевому, кремовому або молочному наряду. Можна обрати сукню, сорочку чи костюм у палітрі слонової кістки. Добрим чутливим натурам астрологи рекомендують одягати білий одяг.

Рибам, які мають внутрішню силою, варто віддати перевагу піщаному або мигдальну кольору. Не забувайте про яскраві помітні аксесуари. Це можуть бути як гарний годинник, так і браслет, кулон, ланцюжок, брошка чи кольє.

Як бачите, у всіх знаках зодіаку наряди повинні бути у спокійних тонах і не помітними. І якщо, наприклад, у 2019 році Свині ми могли віддати перевагу яскравим жовто-коричневій гамі, то тут нам знадобиться почуття міри, спокій та природність.

А ось золоті, срібні прикраси або біжутерія допускаються у новорічну ніч 2021 яскраві й навіть масивні. Тож одягайтеся, згідно із приписами астрологів. І залучайте до себе удачу з небес!

Фото

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, скрін - YouTube

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels
У чому зустрічати Новий рік 2021 за знаком зодіаку, фото - Рexels

Відео