Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото.

Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись в райський Дубай, ОАЕ, перечікуючи холодні київські дні і насолоджуючись сонячною погодою в компанії молодої мами, яку теж звуть Вікторія. Так, артистка влаштувала розкішну фотосесію на тлі блакитної води і готелю, примірявши різнокольорове міні-бікіні і парео кольору фуксії.

Красуня вирішила підгодувати безліч чайок просто на пляжі, що додало її знімкам більшої ефектності. Вікторія зізналася, що варто лише кинути в повітря шматочок хліба, як нахабні пернаті друзі ловлять його просто на льоту.

"Ще один цікавий день вступив у свої права!😊💖💖💖

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто тільки кинути в небо шматочок хлібця, чайки відразу підлітають і ловлять його просто на льоту!🕊🕊🕊🕊🕊

Більшість чайок не прагне дізнатися про політ нічого крім найнеобхіднішого: як долетіти від берега до їжі 🍞 🥐 🥯 🥨 🥖 і повернутися назад.
Для більшості чайок головне-їжа, а не Політ✈ ️ ✈ ️

Польоти - це, звичайно, дуже добре, але одними польотами ситий не будеш.❌😋🤣

А якби ви були чайкою, то що вибрали б в першу чергу? 👆😍"