Український співак Потап дав розлоге інтерв'ю Анатолію Анатолічу для його YouTube шоу. Мова зайшла зокрема і про ЛГБТ.

Читайте Знай в Google News!

Анатоліч запитав Потапа як він ставиться до представників ЛГБТ руху, чи говорив він про це зі своїм сином. Потап швидко і без роздумів відповів, що він мав таку розмову з сином, тому що це нормально. Співак сказав, що він буде щасливий, якщо його син буде гетеросексуалом, а поки все схоже на це, але навіть якщо це не збудеться - нічого страшного. Сам Потап посміявся, що він, будучи хлопцем з Дарниці, міг би не бути сучасним у цьому питанні.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

Окрім того, в головному офісі продюсерського центру Потапа висить веселковий стяг, який є символом ЛГБТ-руху. Потап пояснив, що велика кількість його співробітників - представники цього руху, тому це природно мати такий прапор в офісі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потап розповів, що те, що людина робить у свій приватний час - взагалі немає нікого цікавити. Головне, який внесок людина приносить компанії, країні чи місту. Потап розповів, що його співробітники, які відносять себе до ЛГБТ-руху надзвичайно талановиті з тонким відчуттям музики і стилю.

Розмова відбулася на Андріївському узвозі в Києві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, падчерка Потапа похизувалась фігурою