Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото та відео з життя в своєму Instagram.

Нещодавно акторка перехворіла на коронавірус, але, на щастя, вже вилікувалася.

Читайте Знай в Google News!

Олена поділилася в своїх Insta Stories красивою фотографією. У кадрі зображена ціла велика композиція з квітів і гілочок. Знаменитість похвалилася шанувальникам, що отримує такі симпатичні букети щотижня з початку грудня. При цьому від кого конкретно надсилають квіти заміжня Кравець не уточнила.

"Щотижня свіжий букет! Свіжі квіти в новій вазі хлопці привозять кожен раз прямо додому. Ось такий грудень. Квіти як базова потреба. Дякую за рекомендацію і ідею Зубко", - підписала фото артистка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Insta Stories Олени Кравець, скріншот

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець поділилася останніми новинами зі свого життя. У прямому ефірі акторка з'явилася з неймовірно красивим фільтром, який робить її волосся різнокольоровими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена Кравець з Кварталу 95 стала дружиною Потапа: "Такий різний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кравець з "Кварталу" повністю змінила імідж: "Ніколи не була такою красивою".

Також портал Знай.uа писав, що донька Кравець з "Квартал 95" Маша виросла на очах: "Близнючка мами?"