Олексій Арестович з початку грудня обіймає посаду позаштатного радника голови офісу президента Андрія Єрмака.

І в ефірі телеканалу "Україна 24" журналіст Юрій Бутусов вирішив нагадати йому про публікацію, датовану березнем 2020 року, коли той вирішив підвести підсумки президентства Володимира Зеленського, назвавши його виборців "довбо***".

Читайте Знай в Google News!

"Тут потрібно розділити позицію. Якщо особисто, то я можу відзначити, що не тільки виборці Зеленського, а й деякі посадові особи і журналісти іноді здаються мені цими самими довбо*** досі. Але як офіційна особа - ні, я не можу називати громадянина України будь-яким поганим словом, я всіх люблю і ціную незалежно від політичного забарвлення, політичної партії, їх поглядів або ж їх зміни", - заявив Арестович після того, як у нього запитали, чи змінилася думка за час роботи в ОП.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І додав, що в студії на той момент перебували люди, які його "дуже люблять". Однак він не може вважати їх "довбо***". "Я вважаю, що це хороші люди, громадяни, військові експерти. Добре, що вони є в нашій країні", - розповів він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Зеленського оцінили вартість відновлення Донбасу, сума астрономічна

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві вшанували пам'ять учасників Революції Гідності: море сліз, молитви і квіти

Знай.ua писав, Арестович назвав дату обміну полоненими: "На російську сторону збільшено тиск″