Відома українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото та відео зі свого життя і творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби меня такой" розмістила кадри, зроблені в Києві під час зйомок незвичайного ролика "Натусік, залітай на шампусік". Так, нещодавно Могилевська виконала дуже незвичайну для себе композицію, чим сильно здивувала фанатів.

Для ефектної фотосесії артистка вибрала класичний білий костюм і леопардову шубу. Образ зірка доповнила чорними окулярами, масивним золотим кольє і каблучкою з написом "Натусік".

"А знаєте що? Вигадайте підпис до цього фото самі! А кращі три підписи - отримають від мене подаруночки 🎁 І не забудьте прочитати, що написано на каблучці. P.S сподіваюся ви чекаєте на наш новорічний експеримент 🎄", - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 45-річна Наталя Могилевська запалила в TikTok, немов підліток: "Все понеслося шиворіт-навиворіт".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська в "голому" вбранні зізналася, чого їй не вистачає: "Дуже скучила".

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська накинулася на друга Зеленського з "Квартал 95": "Протизаконні".