Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Буквально недавно знаменитість презентувала пристрасний кліп на нову пісню "Vibe", яким інтригувала досить довгий час. Відеоробота вже зібрала понад 3 мільйони переглядів і 43 тисячі відміток "подобається" на YouTube.

Каменських поділилася в соцмережі чудовою новиною – трек артистки "A huevo" заслужив премію "Пісня року 2020". Зірка опублікувала фото з заходу, на якому з'явилася в напівпрозорій сукні в сріблясті паєтки і в босоніжках на шпильці.

"Щаслива отримати нагороду "Пісня року 2020" від "музичної платформи" за трек "A huevo" 😍🔥 Для мене величезна радість, що вам сподобався цей запаморочливий і пристрасний мікс двох культур - мексиканської та української! 🥰 А ще, сьогодні я презентувала нову танцювальну версію цього треку! Він мега енергійний і крутий! 💃🕺 Переходьте за посиланням у профілі та слухайте на всіх музичних майданчиках, а також дивіться на Youtube! Люблю вас ❤️", - написала Настя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Каменських на всю країну розповіла про їх з Потапом пристрасне кохання: "Падали обидва в ліжко".

Як повідомляв портал Знай.uа, поцілунки Насті Каменських з чарівною подружкою просочилися в мережу: Потап точно був не проти.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських ледь не відкусила Потапу голову – Ти не ти, коли голодний.