Помер актор Валентин Гафт, про що повідомила його дружина.

"Так, його не стало. Це сьогодні сталося", - сказала вона. Про це його дружина Ольга Остроумова повiдомила ТАСС.

Читайте Знай в Google News!

Радянський і російський актор театру і кіно, театральний режисер, поет і письменник дебютував в кінематографі ще в 1956 році у фільмі "Вбивство на вулиці Данте" і згодом користувався великою популярністю в ролях "кінолиходіїв", так як мав яскраво вираженою негативною харизмою.

Також чоловік запам'ятався глядачеві завдяки яскравим ролям в гостросоціальних картинах відомого радянського і російського кінорежисера Ельдара Рязанова. Він знявся в "Гаражі", "Про бідного гусара замовте слово..." і "Небеса обітовані".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2019 році, в серпні, Валентин Гафт був госпіталізований з інсультом лівої півкулі головного мозку і поступово відновлювався, мав можливість чути і розуміти. Інформацію про загибель 85-річного актора також підтвердили в Московському театрі "Современник": "Сьогодні не стало нашого Валентина Йосиповича Гафта..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер актор Микола Іванов, який зіграв у "Вічному поклику". Причиною смерті називають серцеву недостатність. Про дату і місце похорону пообіцяли повідомити пізніше.

Як повідомляв "Знай.ua", помер Борис Плотніков, зірка фільму "Собаче серце"

Знай.ua писав, помер Дарт Вейдер з "Зоряних воєн": Девід Проуз назавжди залишиться в серцях фанатів