Цю чудотворну молитву про сім'ю слід читати хоча б 40 днів поспіль, щоб згодом здивуватися її благодатній силі і тому, наскільки щасливішою стала ваша сім'я.

Читайте Знай в Google News!⠀

Владичице Преблагословенная, візьми під свій покров сім'ю мою, всіли в серця чоловіка мого (дружини моєї) І чад наших світ, любов і беззаперечність всьому доброму, не допусти нікого з сім'ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до недоцільних хвороб і передчасні і раптові смерті.
А будинок наш і всіх нас, що живуть в ньому, збережи від огненнаго запалення, воровскаго нападу, всякого злого обстоянія,
і страхування, і диявольскаго мани.
Та й ми купно і окремо, явно і потаємно будемо прославляти Ім'я Твоє святе завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, потужна молитва Пресвятій Богородиці подарує здоров'я і захист - читай з вірою 4 грудня. Всі ми хочемо захистити себе і своїх рідних від усього поганого і злого. Саме з таким проханнями можна звертатися в молитвах до святих, щоб вони подарували захист від поганого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", потужна молитва Святої Матрони про гроші і роботу допоможе вийти з матеріальних труднощів. Молитву Святої Матрони про гроші можна вимовляти як в церкві, так і вдома, перед іконами

Знай.ua писав, сильні молитви матері за сина: для життя в достатку, міцного здоров'я і допомоги дитині. Їх слід вимовляти з особливою щирістю і бажанням допомогти своїй дитині.