Відома українська телеведуча, журналістка "Нового каналу", зірка шоу "Аферисти в мережах" і наречена колишнього міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько публікує в соцмережах цікаві кадри з життя.
Читайте Знай в Google News!
Цього разу телезірка показала вельми атмосферне відео зі зйомок чергового проєкту. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Коли ти не п'єш каву... І всім весело, а тобі сумно. Скоро-скоро Новий Рік", - підписала публікацію телеведуча.

На свіжих кадрах можна помітити, як телеведуча допомагає, нехай навіть і морально, робочим встановити новорічну ялинку в ліфті. На Олені можна помітити вельми цікавий лук - червоний верх, і білий низ, а доповнює її образ віночок з ріжками оленя. Які швидше за все загубив улюбленець Санта-Клауса.
Віддані шанувальники вже більше 25 тисяч разів подивилися відео і залишили велику кількість коментарів з компліментами. Ось, що пишуть підписники: "Ні, ну з Вами не засумуєш"; "Розумничка, настрій підняла"; "Богиня і королева"; "Светр просто клас".

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще