Українська співачка Тіна Кароль зізналася, що не займається приготуванням їжі.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла в ефірі шоу "МастерШеф", а відео з відповідним фрагментом програми було розміщено на одному з фанатських акаунтів зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі можна побачити Тіну Кароль у шикарній сукні зі штучної шкіри. Один з ведучих програми запитує у співачки, чи готує вона удома. Зірка відповідає, що ні, при цьому маючи дуже хитрий вираз обличчя.

Своєю чергою, ведучий висуває припущення, що Тіні просто не вистачає часу. А ось на це відповідь співачки виявляється особливо цікавою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ну... Просто точка ні. Навіть якщо з'явиться час", — заявила Кароль.

Таким чином українці змогли дізнатися, що на що-що, а на кухню вона свій рідкісний вільний час не витрачає.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

На жаль, зірка не дала жодних додаткових коментарів з цього приводу.Залишається гадати, чи має вона свого кухаря, чи покладається на хатню працівницю, чи взагалі їсть лише у ресторанах або замовляє собі доставку їжі. Це досить важливе питання, оскільки мільйонам українок цікаво, як Тіні Кароль вдається зберігати свою фігуру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Змучена розпитуваннями Тіна Кароль розповіла про вагітність: "Обручка".