Лідер Радикальної партії Олег Ляшко ще перед виборами підготував для українців пісню "Не відступай" і відеокліп до неї.

"Не відступай, бо в правді сила. Всіх скотиняк візьмемо на вила. Не припиняй! Завжди йди до мети", - йдеться в пісні.

Читайте Знай в Google News!

Але зараз політик вирішив піти далі і не зупинятися на досягнутому, тому в Інтернеті з'явилося ще одне відео, на якому Олег Ляшко показує свою майстерність співу. Користувачі припускають, що після програшу на виборах до Верховної Ради України він серйозно задумався стати співаком.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз він записує свій другий хіт. На відео Олег Ляшко виконує пісню радянського, естонського співака естради, опери та оперети Георга Карловича Отса "Арія Містера Ікс". "У чужого вогню, але де ж серце, що полюбить мене. Живу без ласки, біль свою затая, завжди бути в масці-доля моя", - йдеться в творі, який виконав лідер Радикальної партії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, радикал Ляшко вибрав свого наступника: "Мій найкращий...". У кадрі можна побачити як Ляшко схилився над сином, який сидить у ходунках. На обличчі батька, одягненого в костюм, задоволена посмішка, а ось обличчя дитини не видно — він сидить до нас спиною.

Як повідомляв "Знай.ua", той самий Ляшко в прямому ефірі взяв реванш за фіаско на виборах, дісталося всім: "Мені страшно, це жах..."

Знай.ua писав, президент і Кабмін повинні негайно вирішити проблему боргів перед" зеленими " інвесторами – Ляшко.