Овен

Куйте залізо, поки гаряче-в цей день зірки і планети особливо прихильні до вас. Настрій буде бадьорим, а у всіх справах буде супроводжувати удача. Ловіть хвилю. Можливі проблеми в любовних взаєминах, але вони вирішаться до кінця дня. До речі, під знаком Овна народився "Холостяк" Микита Добринін.

Микита Добринін, фото-instagram
Микита Добринін, фото-instagram

Телець

Пишайтеся тим, що вчинили по-своєму! Але також необхідно переконатися, що ви не відчуваєте обурення або невдоволення, пов'язаних з відсутністю підтримки. Можливо, Вам потрібно було виконати цю місію поодинці. Результат Ваш і тільки Ваш! Це також означає, що ви можете продовжувати керувати ним у зручному для вас напрямку, не відволікаючись на чужі думки. Під вашим знаком народилася шикарна Ліза Едельштейн, яка зіграла Кадді в серіалі " Доктор Хаус”

Близнюки

У цей день займіться розкладанням по поличках всіх своїх найближчих планів, цілей і завдань. Розставляйте пріоритети, якщо робите важливий крок — неодмінно зважте всі "ЗА" і "проти". Знаменитість, яка народилася під одним сузір'ям з вами — актриса і модель Кейт Аптон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рак

Ваша прекрасна інтуїція в цей день допоможе вам уникнути поширених помилок, особливо на любовному фронті. У цей день остерігайтеся шахраїв і тричі перевіряйте будь-яке надійшло вам пропозицію. Ваш зірковий "Двійник" в цей день — Хлое Кардашьян, яка теж Рак за гороскопом.

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Лев

Зірки кажуть: щоб забути про повсякденні проблеми і підняти собі настрій, вирушайте в невелику подорож — нехай недалеко, але туди, де красиві пейзажі і насичене дозвілля. Мер'єм Узерлі-зірка, яка теж народилася за знаком Лева і обожнює подорожувати

Мер'єм Узерлі, скріншот: Youtube
Мер'єм Узерлі, скріншот: Youtube

Діва

Сьогодні день розваг. Самі зірки велять вам як слід покуражитися і відпочити на всю котушку, незважаючи на те, що сьогодні — понеділок. Також можна зателефонувати колишньому партнеру і запропонувати зустріч — у вас так багато не сказано один одному. Але заради всього святого, не поєднуйте обидві ради. Набирати заповітний номер після бурхливої вечірки - так собі ідея. Зірка, що народилася під одним знаком з вами: Руперт Грінт, незабутній Рон з Гаррі Поттера.

Руперт Грінт
Руперт Грінт

Терези

Вас чекає неймовірна пригода на любовному фронті — швидше за все, вас накриє фантастичною бурею нового кохання. Цікаво, як буде виплутуватися з цього солодкого "палітурки" Мікеле Морроне", який теж Терези за гороскопом.

Мікеле Морроне, фото Instagram
Мікеле Морроне, фото Instagram

Скорпіон

День-якщо, звичайно, з'явиться така можливість-необхідно присвятити відпочинку, найкраще відправитися на природу – свіже повітря зробить благотворний вплив на настрій і самопочуття. Зірка, яка народилася в один зодіакальний період з вами-Скарлетт Йоханссон.

Скарлетт Йоханссон, фото: onedio.com
Скарлетт Йоханссон, фото: onedio.com

Стрілець

Не варто вибирати життєві цілі, які не відповідають вашим власним бажанням, тільки тому, що вони є модними і престижними – здійснити їх все одно не вдасться. Дотримуйтесь тільки покликом власного серця. Знаменитість, яка ходить з вами під однією зіркою — Бред Пітт. Ви справжній везунчик!

Бред Пітт, фото Viva
Бред Пітт, фото Viva

Козоріг

Не варто брати сьогодні всю відповідальність на себе — делегуйте кому-небудь хоча б частину своїх обов'язків і займіться важливою для себе справою, яку весь час відкладали в довгий ящик. У другій половині дня вас може чекати захоплююче знайомство з продовженням, так що немає сенсу ховатися від Купідона в чотирьох стінах свого житла. Ваш зодіакальний двійник-актриса і режисер Рената Литвинова.

Рената Литвинова
Рената Литвинова

Водолій

Чи не кращий день для прийняття серйозних рішень – з великою часткою ймовірності вони виявляться помилковими, тому, як би не тиснули на вас обставини, краще з ними почекати. Зірка, народжена з вами під одним знаком Зодіаку — актор і письменник Джон Траволта.

Родина Траволти // instagram.com/johntravolta/
Родина Траволти // instagram.com/johntravolta/

Риби

Ваша мрійливість і творча натура допоможуть в цей день створити щось виняткове, а можливо і геніальне. Тільки остерігайтеся зоряної хвороби. До речі, під одним знаком з вами народився Віталій Козловський, для якого це пророцтво також актуально.

Віталій Козловський, фото: instagram.com/vkozlovskiy
Віталій Козловський, фото: instagram.com/vkozlovskiy