Американська співачка Біллі Айліш поділилася новим тізером документального фільму про себе.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщна на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Стрічка отримала назву "Billie Eilish: The World’s a Little Blurry" ("Світ трохи розмитий"). Режисером фільму став Р.Дж. Катлер. Випустити кіно мають на стрімінговому сервісі Apple TV+ і, можливо, у кінотеатрах (що трохи сумнівно у зв'язку з пандемією) у лютому 2021 року. "The World’s…" стане черговим оригінальним продуктом Apple, а бюджет стрічки доволі високий як на документалку — цілих 25 мільйонів доларів (можна припустити, що немаленьку частку цього склав гонорар співачки). Також у продакшені кіно взяли участь Interscope Films, Darkroom, This Machine і Lighthouse Management & Media.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вперше Айліш анонсувала документалку ще наприкінці вересня, але деталі стали відомими пізніше.

Біллі Айлиш випустила свій студійний дебют "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" в березні 2019 року. Цього року Айлиш виграла п'ять премій Греммі (включаючи альбом року) і випустила сингли «No Time to Die» і «my future».

Характерною особливістю іміджу співачки стала закритість образу у прямому й переносному сенсі. Зокрема вона уникає відвертого одягу, і що у кліпах, що на живих концертах, вона виступає лише у закритому одязі. Можливо хоч документальний фільм зможе привідкрити завісу над таємницями зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш: кумир підлітків боїться вийти на вулицю

Як повідомляв портал Знай.uа, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор у мережі.

Також Знай.ua писав, Співачку Біллі Айліш внесли в "чорний список" через нелюбов до Трампа: "Руйнує країну і все, що важливо".