Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне фото з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, насолоджуючись затишними сімейними днями в їх замку в селі Грязь. Так, артист показав, як діти-першокласники збираються в елітну школу, куди їх щоранку доставляє автобус. Малюки помітно утеплилися на зиму, примірявши шапочки, шарфи і зимові пуховики, а Ліза і зовсім покрасувалася пухнастою шубкою зі штучного хутра.

"Родзинкою" знімка стала Алла Борисівна, яка забавно сховалася в правому кутку, визираючи з-за стіни без краплі макіяжу і в білосніжному махровому халатику, посміхаючись на камеру.

"В школу! #каждоеутро #такиживем"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "знайди Аллу Борисівну😍"," в очах Алли таке щастя дивитися на своїх янголят👍 👍 👍", " яке фото 🤤 аллусичка Прекрасна!♥ ️ ", "Мама на задньому фоні дуже рада, що можна лягти поспати😂 😂"," мама на задньому плані🔥 🔥 🔥", " лізок така чарівна цукерка! Гарік-красунчик!", "Алла Борисівна, позитив😘діти красотулі❤️вдалого вам дня🙏".