Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Варто відзначити, що парочці вже довгі роки приписують роман, весілля і навіть спільних дітей, а шанувальники щиро вірять, що зірок з'єднує не тільки тепла багаторічна дружба.

Так, за допомогою фотошопу шанувальники створили для артистів справжню сімейну фотосесіію, поставивши їх поруч замість облич іншої Insta-парочки. Тепер же виконавці "влаштували побачення" в одному з розкішних ресторанів, примірявши елегантні вбрання і ніжно обіймаючи один одного.

"- Знову погляне в очі вовчицею. Самотня, сильна і горда.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Медальйон над її ключицями, буде снитися тобі ще довго. 🖇"

Фолловери не пройшли повз: "діти Сергія схожі на Лорак.😍", "Закохалася 😻🔥", "Вау, так красиво😍😍❤", "Я не можу підібрати слів щоб описати цю красу🤍😳🔥", "Чудово👏🏻😻", "Оце КРАСА😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше