Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний ролик, взявши участь у свіжій фотосесії і позуючи на білосніжному тлі. Так, артистка приміряла лише шкіряне пальто-оверсайз і масивні грубі черевики чорного кольору, доповнивши жіночний образ зачіскою з заплетеним в косичку волоссям.

Красуня блиснула стрункими ніжками і спортивною фігурою, над якою наполегливо працює, а також блискучою розтяжкою, ефектно закидаючи ногу до голови під кавер на культовий трек Ріанни "Desperado".

"Desperado"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фолловери засипали Настю компліментами: "На Індо-пакистанському кордоні, при зміні варти, солдати маршируючи так само піднімають ноги))", "Вау💜", "Просто до тремтіння🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " уффффф ! 🔥 🔥 🔥 ", "Магьош".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.