Відома українська телеведуча Марічка Падалко частенько радує своїх фанатів новим фотографіями в соціальних мережах. Також телеведуча періодично спілкується з шанувальниками на важливі теми.
Зараз вона в Instagram запитала про право жінки на аборт, на тлі подій, що відбуваються в Польщі.
Читайте Знай в Google News!

"У Міжнародний день із захисту прав людини я була спікером заходу від @docudays_ua. Це був Перегляд і обговорення документального фільму польського режисера "в іншому світі". Герої документалки-батьки двох дітей, які під час третьої вагітності дізнаються, що дитина народиться з синдромом Дауна. У фільмі, знятому 7 років тому, жінка робить вибір на користь дитини. Зараз у польських жінок вибору фактично не залишилося", - йдеться на початку підпису до чорно-білого знімка Падалко.

Далі телеведуча нагадала, що в Україні "безумовний" аборт можна зробити до 12 тижнів вагітності, тоді як за медичними показаннями — до 22 тижня. І незважаючи на те, що жінка не є прихильником абортів і пропонує дівчатам все ж не робити аборти, вона вважає, що жінка має право вирішувати. "І наше законодавство мені здається на сьогодні оптимальним, хоча ще в минулій раді реєстрували закон про фактичну заборону абортів, який, правда, не дійшов до розгляду в залі", — додала Марічка.

І врешті підсумувала, що в Україні все ж ця тема зможе знову стати актуальною, дивлячись на події в Польщі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, ведуча Марічка Падалко показала непрості робочі будні на 1+1: "По 8 кілометрів щодня"

Як повідомляв "Знай.ua", телеведуча 1+1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка: "Поскользим?"

Знай.ua писав, Марічка Падалко показала, як можна це робити на льоду: "Було ще тим випробуванням"