Українська телеведуча, Почесний Посол Фонду ООН у галузі народонаселення Маша Єфросиніна прийшла на один з найбільш емоційних випусків шоу "Супер топ-модель по-українськи".

Читайте Знай в Google News!

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Маша Єфросиніна, фото Instagram
Маша Єфросиніна, фото Instagram

"Найскладніший тиждень на @topmodels_ukraine не міг обійтися без вашої покірної слуги ... Три фіналістки #топмодельпоукраінскі розкриють свої найболючіші рани з відносин з улюбленими людьми ...

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пригадую цю зйомку і клубок у горлі. Було дуже важко. Підготуватися до такого ніколи не можливо", - написала Єфросиніна.

На відео можна побачити окремі уривки з телепередачі. На них емоції учасниць зашкалюють - вони плачуть, не стримуючи сліз, а Єфросиніна, яка дуже глибоко занурилася у тему сімейного насилля і підтримки жінок, підставляє своє плече і моделям.

Усі прихильники шоу з нетерпінням очікували цьогорічного сезону, адже продюсери дали змогу глядачам обрати найулюбленіших учасниць, які, на думку українців, заслуговують на другий шанс. Натомість шоу знову не змогло бути модельним конкурсом, а програмою з інтригами і чварами - саме цю претензію можна прочитати у соціальних мережах під постами про нові випуски. Залишається дочекатися, чи здивує фінал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соня Плакидюк з "ТМПУ" зізналася, як перемогла підступне захворювання.

Також Знай.ua писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" розридалася, згадавши про наболіле.