Україна і Туреччина підписали угоду про виробництво ударних безпілотників і корветів для української армії.

"Міністр оборони України Андрій Таран підписав угоди з турецькими компаніями про передачу технологій і виробництво корветів і ударних безпілотних авіаційних комплексів для потреб Збройних сил України", — повідомляє Міністерство оборони України.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний документ був підписаний в рамках візиту в Україну турецької делегації на чолі з Ісмаїлом Деміром — президентом директорату оборонної промисловості Туреччини. Мова, за словами українського міністра, йде про проекти, які покликані радикальним чином посилити можливості Військово-Морських сил нашої держави.

Зеленський в районі ООС, фото з вільних джерел
Зеленський в районі ООС, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відбулося обговорення виконання міжурядової угоди у військовій сфері і згодом констатували, що співпраця країн носить стратегічний характер. Ще під час візиту Володимира Зеленського до Туреччини було укладено рамкову військову угоду і підписано меморандум з питань оборонної промисловості Туреччини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, день Сухопутних військ Збройних Сил України: історія, традиції та привітання зі святом.

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ показали на що здатні в бою: кадри танкових тренувань в зоні ООС перехоплюють дух

Знай.ua писав, в СБУ згадали загиблого Андрія Кузьменка, який 17 років захищав Україну: "Підняв прапор над звільненим Краматорськом"