Син убитого в 90-ті українського бізнесмена Євгена Щербаня розповів, що думає про нинішніх олігархів.

Про це він розповів в ефірі студії Politeka On-line.

Так, у Євгена Щербаня-молодшого поцікавилися, що він думає про можливу дестабілізацію ситуації в Україні після виходу журналістського розслідування з його участю, яке вийшло під назвою «спадкоємець».

"Є з цього приводу така приказка: помах метелика на одному кінці землі породжує бурю на іншому. Якщо мої дії послужать тому, щоб зробити нашу Україну сильнішою в плані правової площини - я буду тільки радий», - зазначив він.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У той же час Щербань розповів, чому українським олігархам потрібно вже зараз задуматися і переглянути багато своїх позицій.

«А те, що скажемо, хлопці-важковаговики, олігархи - їм потрібно задуматися і багато переглянути щодо того, що віддають Україні, собі і людям. У них є свої діти, вони повинні про них подбати, як ніхто інший. Мій батько в цьому плані говорив-Якщо ми будемо жити в бідному суспільстві, нам цього не пробачать. Тому нам пора давно над цим задуматися. Якщо я в це внесу якийсь внесок-буду тільки щасливий», - підкреслив він.

Євген Щербань
Євген Щербань

Крім того, Щербань зізнався, що в 90-ті чоловіки чинили так, як чинили, з однієї простої причини - була потреба себе проявити.

"Насправді 90-ті були. Багато їх пам'ятають і знають. Просто у людей, особливо у чоловіка є потреба-проявляти себе саме як чоловік. І, на жаль, це не завжди можна зробити в якомусь хорошому Ключі»,-резюмував він.