Молодша сестра Кейт, герцогині Кембриджської Піппа Міддлтон, ймовірно, знову вагітна. Про це, посилаючись на власні джерела пише Express.co.uk

За повідомленнями, Піппа Міддлтон "схвильована" очікуванням другої дитини від чоловіка Джеймса Метьюза.

У молодшої сестри герцогині Кембриджської є дворічний син на ім'я Артур. Друга дитина Піппи буде двоюрідним братом семирічного принца Джорджа, п'ятирічної принцеси Шарлотти і дворічного принца Луї. Джерело, близьке до сім'ї Міддлтон, сказав виданню Sixth Page " Піппа і Джеймс в захваті, це фантастична новина в складний рік. Вся сім'я в захваті".

Піппа Міддлтон
Піппа Міддлтон

Піппа-середня дитина Майкла і Керол Міддлтон.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

37-річна світська левиця одружена з 45-річним мільярдером Джеймсом, і пара живе в Західному Лондоні зі своїм малюком.

Вони зв'язали себе узами шлюбу в травні 2017 року, коли Джордж виступав в ролі пажа, а Шарлотта - в ролі подружки нареченої.

Її весілля відбулося через шість років після того, як вона прославилася як приголомшлива фрейліна Кейт на королівському весіллі. Піппу часто помічають на пробіжці біля свого будинку в Західному Лондоні або з маленьким Артуром на прогулянці в парку.

Малюк, якому в жовтні виповнилося два роки, доводиться двоюрідним братом Джорджу, Шарлотті і Луї. Як відомо, Піппа і її сестра, 38-річна Кейт, дуже близькі і знаходяться в прекрасних відносинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Єлизавета II навіть туфлі сама не розношує: чим займається величезний штат прислуги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.

Також Знай.uа писав, Єлизавета II піде до кінця, і не планує найближчим часом поступатися престол синові.