Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний ролик, на якому показала невеликий шматочок екстремального тренування. Так, артистка, яка частенько демонструє блискучу розтяжку, цього разу вирішила зайти ще далі і підкорити своїм шпагатом повітря.

Красуня приміряла чорні облягаючі лосини і міні-топ, позуючи в стрейтчинг-студії, повиснувши в повітрі зі страховкою і спорядженням для повітряних гімнастів. Також Нана зізналася, що її не покидає дивне почуття, нібито вона проживала подібний день вже сотні разів.

"Чи є у тебе відчуття, що сьогоднішній день вже повторювався сотні разів?"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "казкова, Анастасія!!👏 🏻 💜 ", Граціозно ви розумниця", " ого вже повітря трениш, я правда на ременях, але непогано було б разом потренити😅"," а можна так тебе на новорічну ялинку повісити?) Буде найкрасивіша і спортивна Новорічна ялинка в історії)🎄", " як же це чарівно✨ 😍 🐐".