На одній із залізничних станцій в ніч на вівторок, 15 грудня, загорівся Дизельний поїзд "Кременчук - Ромодан".

Відповідне відео було опубліковане на сторінці "Кременчук пасажирський" у соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

На відеозаписі можна побачити, як величезний сніп вогню і іскор виривається з двигуна поїзда, поки поїзд знаходиться на одній зі станцій. У підписі до публікації була відзначена "Укрзалізниця", проте прес-служба Українського державного підприємства, що займається перевезеннями залізничним транспортом, не прокоментувала дану подію. Про деталі пожежі не повідомляється.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дизель накрився", "Так красиво, аж страшно", "А де це відео знімали? На якій станції?", - пишуть користувачі в коментарях до публікації. Автор відеозапису в ролику зазначив: "Реактивний поїзд".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, провідник "Укрзалізниці" готує дрова на пероні для обігріву в поїзді: не нарубаєш - не поїдеш.

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця підніме ціни на квитки: вище з кожним місяцем. В Укрзалізниці очікують, що в 2021 році доходи від пасажирських перевезень досягнуть 7,762 млрд грн. І це на 43,6% вище плану 2020 року і майже вдвічі більше, ніж очікуваний результат поточного року.

Знай.ua писав, Укрзалізниця змилується над пасажирами: у вагонах продаватимуть зігріваючі напої