Популярна insta-блогерка, зіркова ведуча телешоу про подорожі "Орел і Решка" Анастасія Івлєєва, навіть після заміжжя з російським репером Елджеєм, продовжує дивувати свою величезну армію фанатів спекотними фокусами.

Читайте Знай в Google News!

І це не дивно, адже 29-річну дівчину багато дівчаток-підлітків сприймають, як старшу сестру, яка допомагає їм з "корисними" порадами. Однак, не завжди у Насті виходить зберігати елементарні правила пристойності і мораль, до слова, невідомо на якому рівні, все змішалося.

Так, нещодавно в мережі засвітилася фотографія, на якій Івлєєва була одягнена в епатажну футболку. Про це стало відомо завдяки новій Stories Насті Івлєєвої в мережі Instagram.

Історія Насті Івлєєвої, скріншот: Instagram
Історія Насті Івлєєвої, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На футболці блогерки чорним по білому написано: "Я - незаймана". Швидше за все, це був прикол, адже Настя давно розповіла відомому інтерв'юеру Юрію Дудю про оптимальні для неї розміри "чоловічого достоїнства". Нагадаємо, що цілих 15 сантиметрів для телеведучої замало.

Анастасія Івлєєва, скріншот: Instagram
Анастасія Івлєєва, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Анастасія Івлєєва не веде аккаунта в соціальній мережі Twitter, проте хтось від її імені і без її відома пише про її життя. Цього разу загадковий автор придумав, що Настя вигнала свого чоловіка, російського співака Елджея, за те, що той їй зрадив. Новину почали поширювати різні ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі.

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Орла і Решки" переночувала в стилі кочівників: юрта замість готелю.

Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка: "Буду з цим розбиратися".