Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетне фото з їх з Владом 5-річним сином Леоном, позуючи в його дитячій кімнаті.

Так, зіркова мама вирішила видати парочку активних ігор, в які можна зіграти, не виходячи з дому, зазначивши, як сильно важлива для маленьких дітей фізична активність, незважаючи на погану погоду за вікном. Дівчина пропонує запастися невеликими подушками і вареними яйцями, а також включити в активності змагальний момент.

"Ловіть ❤️від нас з Лео ідеї домашніх активностей.🥰

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Рухливі ігри сприяють розвитку спритності, координації рухів, сили, витривалості, швидкості реакції. У дітей у віці 5-6 років дуже важлива фізична активність для розвитку і для того того, щоб енергія ефективно витрачалася, в інтересах батьків(коли дитина у вас на голові, думаю всім знайоме🤣 🤪).😅

Особливо з такою погодою, як в останні кілька днів, безпечніше все-таки проводити активності вдома.😉

☑️Гра - "Йдемо на рекорд!».
Правила прості: придумайте випробування для гравців: хто стрибне далі всіх(тільки акуратно‼️ і якщо площа дозволяє), хто найдовше проскакає на одній нозі по кімнатах, хто спритніше за всіх пронесе варене яйце в столовій ложці, жодного разу не впустивши. Змагальний елемент в грі для дітей дуже важливий.👌🏻

☑️ Гра - "Подушкові бої". Бийтеся подушками, нехай вони будуть легкими і невеликими за розміром. Дорослим, щоб зрівнятися з дітьми, доведеться встати на коліна, але так гра стане ще веселіше. 🤪 🔥Домовтеся про правила (не бити сильно, не бити по голові і в обличчя) і починайте бій!😅🎉⚡️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.