Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Однак, час від часу на сторінці хореографа в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно Влад Яма розмістив дуже зворушливий знімок, на якому зображений його 5-річний син Леон. Хлопчик позує в чорній футболці і штанях босоніж. Він сидить на піску посеред пустелі і сором'язливо посміхається в камеру.

"Леон. 5 років. Як одна мить. Пам'ятаю твій перший крик. Того дня моє життя змінилося назавжди. Люблю шалено! Хочу бути тобі другом. Завше. Ліліана Яма, спасибі за Диво ❤️", - ніжно підписав знімок танцюрист.

У коментарях підписники почали вітати сина Влада Ями з днем народження.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Леончика з першим ювілеєм", "Красивий хлопчик 👍 С Днем народження здоров'я і щастя", "З іменинником Вас, чудовий і комунікабельний малюк. Нехай буде щасливим🎁", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Влад Яма після серйозної травми на "Танцях з зірками" схвилював екстремальною витівкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос здивувала українців зізнанням про шоу: "Нервова напруга".

Також портал Знай.uа писав, що дружина Влада Ями Ліліана несподівано зізналася, як вони займаються коханням: "Знають всі".