До То б що не говорив, але справжня, чиста любов, здатна протистояти часу і навіть смерті існує. Історія одного англійця, чиє кохання залишилося увіковіченим на цій планеті найнесподіванішим чином, чіпає до глибини душі.

Читайте Знай в Google News!

Британці Вінстон і Джанетт Хоус одружилися в 1962 році, подружжя жило абсолютно без сварок, а їх почуття ставало з кожним днем лише міцніше. Вони прожили разом 28 років — Джанетт не вистачило двох років до перлової річниці. Про цю історію пише одне з британських видань.

Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com
Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com

Джанетт померла раптово в 1994 році від серцевого нападу. Вінстон сильно сумував за дружиною і, здавалося, ніщо не могло втішити його в горі. Про те, щоб одружитися вдруге, він і не думав — тільки вирішив зайняти руки. У його власності знаходилася велика ділянка землі. І Хоус взяв в руки лопату.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com
Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com

Чоловік посадив на ділянці 6000 дубів. Спочатку всі сприймали це як марення і помутніння розуму, але через багато років з цього дубового гаю виріс справжній символ козання. Дубовий гай мав форму серця, в самій вершині якого знаходився будинок, де Джанет провела своє дитинство, а середину було засаджено чудовими нарцисами!

Вінстон і Джанетт Хоус, фото: SWNS  
Вінстон і Джанетт Хоус, фото: SWNS  

Вони прожили в щасливому шлюбі 33 роки, але вже 27 років Вінстону про його дружину нагадують ці 6000 дубів. Він часто приходить сідати в Центрі серця і згадує кохану дружину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, харківські будинки терпимості XIX століття: де розташовувалися і кому підпорядковувалися "жриці кохання".

Як повідомляв Знай.uа, рік пандемії і розлучень: 10 зіркових пар, союз яких розірвав ненависний 2020.

Знай.uа писав, дві самотні видри знайшли кохання під час локдауна.