Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати в Своїх сторіс дуже незвичайне відео, рекламуючи бренд одягу. Так, дівчина позувала в домашній обстановці, проте замість макіяжу приміряла креативну Insta-маску, яка могла б змусити численних шанувальників хвилюватися за Машу.

Полякова-молодша постала перед більш ніж 157-тисячною аудиторією з "розбитим" носом і видряпаною на лобі культовою кішечкою Hello Kitty з якою теж стікала нафотошоплена кров.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Маша Полякова заінтригувала численних шанувальників новим хітом, будучи вокалісткою в рок-групі.

На коротенькому відео Маша співає, проте слів пісні поки що не чути, але здається, зовсім скоро на аудиторію зірки чекає новий хіт. Варто відзначити, що донька Ольги досить давно займається музикою, грає на фортепіано, а в недавньому інтерв'ю Катерині Осадчій зазначила, що після закінчення 11 класу мріє відправитися на навчання в коледж Берклі, Бостон, США.